hi smua

sy nak tnya skit kt sini ada tak yg batuk kering.. sakit gila apa ubat dia ye..sbab tdi check up bgtau nurse batuk nk ambk ubt tpi nurse tak sruh mkn ubat sbab knduan bru 15week tpi tkak skit gila tak boleh tdo

1 Trả lời

Kenapa tak boleh pula sis. Cuba sis pergi klinik swasta, doc akan suggest ubat yang sesuai untuk mommy preggy. Memang tak boleh makan sebarang ubat takut effect kandungan. Moga sis cepat sembuh.

5y trước

Ohh macam tu ke sis. Takpe doc knows best. Sementara tu boleh juga minum madu campur air. Sama2 💕