Persoalannnnnn

Sy nak tanye....kalau kehamilan trimester pertama....10 minggu....mmg sukar nk tido ke😥😥😥

17 Các câu trả lời

Saya dlu pn cmtu sis..bdn kita tgh terima org baru kan..minda separuh sedar plak pk2 psl baby n this new excitement..jgn risau kalau sis xboleh tdo malam..yg pntg, siang tu tdo..cuma mslh kalau sis keje je..sy dlu xkeje, jd mmg sy ganti tdo time siang..apapun,sedekah alfatihah pada mak ayah dan diri sndiri sebelum tdo..babah sy pesan, rajin2 borak gn anak dlm perut (walaupun dia kecil lg)..gtau dia 'malam kita kna tdo tau..siang nnt br kita jaga..br baby dpt membesar dgn sihat..insyaAllah'..take care sis..n think positive always 😍

4y trước

tq sis ♥️

bru week 9 da susa nk tdo...rse stat week 7 ke 8 cmtu mmg xbole tdo...tdo mlm pagi2 msti tjaga dgn xselese pusing kiri kanan, dgn ttbe panas smpai berpeluh...huhu sy plg xsuke tejage sbb komfem nt perut lapa...pdahal da mkn...huhu mmg xckup tdo la katekan...kdg2 mata gntok sgt tp dlm otak kata lapa...kdg2 nak tekencing...mmg malam susah la nak lena sng ckp...🤣

sy ank pertama dh nk bslin bru ssh tidor..ank kedua ni awal2 dh susah nk tidor...stiap kali nk tidur sy kne letak tuala bsh atas perut bru bole tidor... tp lps trimester ptame dh ok dh...tggu la lg bpe mggu nk masuk yg ke 3 trimester ni mcm mne pulak ok ke x

4y trước

sy yg kli ni susa pula nk tidur.....dgn mual ii nye lg.....kdg ii xdaya nk bgon da

jgn kate trimester pertama je, kedua ketiga pun sy jd susah tdr lg2 skrg ni dah 33week lg susah nk tdr. #03Dec2020 #TAPSuperMoms

4y trước

Kan, kene dia buat ligat dia dalam perut Allah 🤦🏻‍♂️selawat banyak banyak lah kita 😅, ni masuk trimester ke 3 ni memang start pukul 10malam je dia main dalam perut berombak ombak perut kang pukul 12 dia senyap, nanti kita nak solat subuh dia pon sebuk bangun jugak ajak main dengan dia pastu pukul 8lebih dia buat senyap sampai pukul 11😅lawak betul main dengan anak dalam perut ni 🥰 Terima kasih atas doanya , semoga kita semua dipermudahkan segala urusan aamiin.

Normal. Sy pun masa first trimester susah nak tidur. Bila msuk trimester kedua jdi kuat tidur. Jam 7 mlm dah mengantuk.

mmg ssh mau cari kddukan yg selesa bru dpt tdr...mcm sy msti ad bantal d bwah prut sy klu xda msti tdk dpt tdr...

tgk jgk. ad je yg xde mslh tdo..tp normal klau ad anak dlm perut ni mmg susah nk tdo😂

ada tido waktu siang ke..ke byk pikir apa2...ada sakit2 yg xselesa ke xdpt tido?...

sma la ngan sy.. skrg nk msuk 13 weeks.. pusing2 utk cari kdudukan yg slesa.. 😅

msa sy dlu, ok je...kdg2 tu ssh jgk sb xselesa perut, skit blkg, skit pgg..