Keluar lendir coklat

Sy nak tanya,sy mengandung 5week,3hari lepas keluar lendir coklat,doktor ckp darah implantasi saja tak ada apa2,dah buat tvs semua ok dan doktor bg ubt kuat rahim,setelah 3hari keluar lg lendir darah coklat tp xbyk tak melekat pn dkt pantiliner kalau lap pakai tisu je dia ada,kenapa ye mcm ni?blh bg pendapat?ke proses janin nk melekat pada dinding rahim memang akn keluar darah prosesnya #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

keluar 2 kali hari lain? bagi saya 1 kali je ya dinding rahim luar . doc sudah beri ubat kuat rahim saya makan sudah okay. doc pesan saya rehat bedroom tu je. Cuba cek klinik lain ? bleeding dah henti?

11mo trước

Ya saya pun sama seperti awak. masa dulu 8w saya berjalan dgn family untuk beli barang dapur esok tengahari tiba2 dapat coklat/bleeding dalam seluar dalam . Sekarang sudah okay. Jaga baik hamil awk ❤️