hi mummy

sy nak tanya sy racang mkn pil yg nurse selalu bg tu ... tp klu sy bg taw kt nurse yg sy dh xmkn pil tu nurse marah x ye...sy nk racang sndiri tanpa mkn pil peracang...suami dh setuju nk racang pakai sarung ja... agak2 nurse marah x yer..sorry ayat terabur

2 Các câu trả lời

hye mommy. .😍. .nurse x mrah pon. .tp asl kn lme pndai jga2. .🤪..mcm sye..sye pon mrncg sndri. sbb xbole mkn pil klinik.xbole bwk. .nk xnk kne sepakat ngan suami utk lngkah bjga2. .hehhe. .sye ank slong skmg da 5 thun. .jarak no 2 (ank syurga )2 thun stgh. .nk bole dpt no 3 2 thun jgk. .2017 gugr. .2019 ade rezeki . .palat2 la ngan suami. hehe