Mucus Plug

Hi. Sy nak tanya semua ibu berpengalaman yg sudah melahirkan,ni ke mucus plug? Tanda nk bersalin ke ni atau cuma keputihan biasa? Btw hari ni baru genap 35weeks.Harap ada yg sudi jawab. Tq in advance 😀

Mucus Plug
7 Các câu trả lời

Xde darah skali.. Keputihan biase tu sis... Sy pom selalu cmtu. Tpi kene bagi tau nurse sis.. Takut Air kencing kotor. Klau nk thu lbih pergi kk buat chekup lain ibu.lain pengalaman sis..

saya dlu macam keputihan tapi menggumpal pagi keluar macam tu pkul 10pagi contracion pkul 5petang bersalin

Keputihan kut...tp kena perhati jgk...kdg² cmpur drh...

selalu mucus plug ada darah sekali

keputihan!

Nk taw juga..

Kputihan