hi

sy nak tanya , perut mengeras dri malam td dan tidur xlena sbb terasa sakit bila mengiring ke kanan dan kiri ... smpailah tghhari nii sy rasa mcm tu , pergerakkan bby ada .. rasa mcm pedih di uluhati dan mengeras .perlu ke sy ke klnik tuk check ? #jangankecam #ini anak pertama #27w2d

2 Các câu trả lời

Sy pn ade kena ms21 week smpi skrg..pedih dkt dada blh kiri..klo tdo kna mngiring kekanan...tp ade rs mngeras plk..ble tya nurse die ckp sbb organ naek atas..sy pon xphm sgt cmne..myb tu simptom ibu hamil

5y trước

yker ... lama lama hilang x rasa pedih tu ?

Klo sis rs xsdp hti bttr sis g klinik tya doc