Cara pengambilan Aspirin

Hi, sy nak tanya pengambilan aspirin. 1/4 kena larut dlm brpa ml air ya? smlm sy dgr nurse ckp 250ml, betul kh atau sy salah dgr? 😩

3 Các câu trả lời

better sis call semula klinik tu minta confirmation. atau sis walk in ke farmasi mana2, tunjuk ubat tu pada pegawai farmasi bertugas, dan kalau ada prescription, tunjuk sekali.

larut brp byk air awk nk telan,. sy larut dlm 2 sudu besar air je. senang nk telan

kena larut ke sis..sya telan je 😅sbb xtau la nk larut ke telan😅