Test Covid

Hi sy nak tanya pengalaman mommies yg bersalin czer especially, kena buat test covid dulu ke?

5 Các câu trả lời

Ya. Saya book Dr Saya untuk bersalin czer di GH. Beberapa hari sebelum czer kena pergi balik GH untuk appointment covid test.

Yes. Tp saya bersalin Hospital swasta. Hospital kerajaan says tak sure

sya brsalin czer kt hosp kerajaan bln 12 lpas takde buat tes covid

hospital swasta kena buat swab test 😌 kerajaan tak pasti

Sy bersalin normal, takde kena test covid

4y trước

Normal sy tahu tkyah test, tp Tu laa yg czer dgr2 kena test covid😅