Bleeding pregnant 6week

Sy nak tanya ibu2 yang penah bleeding 6week..ok.ke kandungan ibu² skrang.. yang makan ubat kuat rahim doc bagi ,ok x masih bleeding ke?..

4 Các câu trả lời

saya dulu week 6-week 9 bleeding terok sampai takat mcm period. saya g hospital semua kata missed miscarriage. tgk2 heartbeat baby masih ada, rupanya saya ada polips yg menyebabkan bleeding. cuba cek hosp takut ada polips. saya dh buang polips so skrg no bleeding. 2 kali kena buang

hye mommy. .better mommy rujuk pde doctr. .bleeding ny tgk pde individu. .kalo dctr da cek semua. .dan kalo doctr sndri mtk mkn ubt kuat rahim br mommy amik ye. .dan yg pnting mommy byk kn bedrest dlu. .jgn byk bjln. .take care mommy 😊

sy bleeding mase 7weeks ..trus pg hospital..tk pg klinik.lps tu doc bg ubat kuat rahim dlm tempoh seminggu makan..after 2weeks kne refer semula kt pakar..alhamdulillah semua ok.skrg 11weeks..

Saye bleeding time 6weeks lps tu xdpt diselamatkan.. Skrg tgh berpantang.. Sis terus pi hspital je.. Doc akan check semua..