Cucuk Depo

Hi , sy nak tanya ibu2 yang cucuk depo . Sy baru cucuk 1st time . Tp period jadi dtang bnyak kali . Sebulan datng sampai 2x , walau pun darah tak bnyak .. kadang darah mcm warna cokelat pekat nak ke hitamm . Ada tak ibu2 yang kena mcm sy ?? Kata kakak ipar sy tak sesuai mcm tu .. takut jugak sy kalau lekat . Sbb sy high risk then czer .. hmm

2 Các câu trả lời

hai mommy. saya cucuk depo tapi jenis period tak datang langsung. kalau datang pun darah macam hari ke 5-6 punya sekadar 3-4 hari. dah consult doc dan doc kata memang itu la effect depo. ada mommy yg period berpanjangan ada mommy yg tk period langsung ada mommy yg period sikit sikit ada mommy yg sakit kepala ada mommy yg selera makan bertambah gila gila tp kalau darah banyak keluar,kene buat checkup jugak sbb takut jadi anemia pulak. mommy boleh consult dgn nurse / doc masa appointment perancang

2y trước

tu yg dirisau tu.. harap²lh period bln ni baru lega hati😖 sbb sy 1st cucuk haritu dlm tempoh 3 bln tu period tp darah ckit & lama cucuk yg ke 2 ni xmo mai plk dh.. mai arr org tunggu ni😁

sy pun sama.. awak blh pergi kk blk jumpa misi / doktor