Kesan Pengambilan Pil Sunolut ketika hamil

hi, sy nak tanya ibu2 disini ada tak yang pernah ambil pil sunolut(pil tahan period) semasa hamil?Sebelum makan ubat tu sy dah check upt negative.Saya ambil ubat tu pun sebab nak tahan period untuk buat umrah, tapi bila stop makan ubat tu darah still tak turun.terus check2 upt 2x positive. sekarang saya dah 9minggu hamil, risau juga ubat tu ada effect kat baby?

2 Các câu trả lời

salam sis . cmna keadaan skrg . sy pn mngamalami mslh sama . risau dbuatnya . kongsi cerita sis

P hsptl.. bw ubat tu bg tgk doc...