Jumpa pakar

sy nak tanya ada x siapa kt sini anak 1st czer then second nh korg pilih vbac atau czer jgk ? sy trauma masa anak sulung induce ubat 2x poor progress 4cm jaa then emergency czer. Doc tanya sy sama ada nak vbac atau czer. tp sy xbt kputusan lg. skg dh nk masuk 31w.

6 Các câu trả lời

sy anak first overdue kena induce 3x..poor progress..4cm jantung baby lemah..trus msuk ot..anak scnd pulak nak try normal..tp keadaan xmngizinkan..35weeks dpt detect albumine dlm air kencing..pakar suroh admit utk pantau..Incase takut kena sawan..prepare nak warded check ctg jantung baby laju..so, skali lagi emergency ceaser n keluar lah premature baby dgn berat yg normal..now tggu tarikh utk ceaser last anak ke 3..doakan says Semoga d permudahkan urusan ye...tq in advance

2y trước

semoga di permudahkan urusan bsalin nt. xpa cara mana pun xkesah yg pnting ibu dan baby selamat. in shaa allah