luahan hati

Hi. sy nak meluahkan sikit. sy baru 3w5d kalau ikut last period. lagipun period tak teratur. jadi soalan sy normal kan kalau scan perut atau bawah still tak nampak sebab terlalu awal betul tak? tapi sy dah seminggu kene tahan ward dan tiap 2 hari kene amik beta hcg untuk tentukan sy pregnant menjadi ke tak. tapi sy baru je 3w5d mestilah scan tak nampak lagi. tapi hcg sy menaik menunjukkan yg sy memang pregnant doc ckp cuma tak nampak lagi je. sy skarang stress sangat duduk hospital ni sebab 2 hari skali kene amik darah. tangan sy dah bengkak2 dah. sy sampai dah stress sangat. risau effect kandungan sy. sy nak balik doc tak bagi. tapi rasa mcm takde function duduk sini. stress sangat. 😭😭

2 Các câu trả lời

Allah lain mcm ya doktor pun, patut kalau patient dh bgtau period irregular and tkde bleeding or spotting boleh suruh rehat kat rumah dan dtg repeat scan lepas 3-4 minggu je utk confirmkan semula. Kuatkan semangat ya.. jgn stress sgt. Kuat for your kandungan ya

3y trước

kn. sepatutnya macam tu. tp ni ntahla lama sangat. sampai doc nak operate perut nak carik kat mana kantung. Allah. macam mana tak stress😭😭

smge dpmdhkan ye sis...jgn stress2 dan doa bek2 ye..insyaallah dmi ank sis kne kuat😊😊

3y trước

bila kene stay hospital lama sangat ni stress sgt jadinya😭😭