Hospital

Sy nak kan kepastian la pada yg tau, kita kena booking dulu ke kalau di Hospital Klang? Sy dgr Hospital Putrajaya je yg kena booking, ada sape² boleh redakan risau sy ni.. ?

2 Các câu trả lời

Hospital putrajaya yang booking tu cuma fpp je. Kalau lain lain kena walkin je, kalau ambik first class pun tengok pada kekosongan. Macam saya dah ada tarikh czer, dia kata masa admit kalau takde katil kosong boleh balik je dulu. Sis boleh try call je hospital, setakat ni saya call senang je dorang jawab call 😄

5y trước

Ok sy cuba call esok✌🏼 TQ sis 💝

Boleh cuba call hospital terus mommy

5y trước

Yup sy call esok ✌🏼 TQ sis🤗💝