Rindu baby walaupun belum keluar lagi…

Sy moody sikit harini, tak sabar nak jumpa baby. Rindu nak jumpa baby. Due sy bulan march. Rasa tak bermaya je nak buat kerja , rasa nak main dgn baby je. Dah kenapa la kn. Otak sy fikir mcm2 kut. Tak sabar nak setelkan bersalin. Tak sabar nak setelkan pantang. Sorry la sy merapu dah, sy pun x faham knapa moody sgt ni. Nak kena check tarikh kot2 tarikh sepatutnya period kot hrini kalau bkn pregnant

12 Các câu trả lời

Sy due 1.3. Pun dh tk larat. Tk sbr jugak nak jumpe bby. Keje dh tk de mood. 😂

5mo trước

Sy due 13/3 tp amik cuti start 1/3. Harap keluar terus la time tu 😅

due date bape hb sis? sy 13.3..

5mo trước

Sy start amik cuti 1 march.. hrp kua terus la time tu haha