?

Selepas mucus plug nak tggu brp mggu bru nak bersalin sy dah tak sabar nak jumpa baby dah 39week 5day tapi belum ada contraction lagi

1 Trả lời

Lebih kurang sama mcm saya. Dah masuk 40 weeks masih tkde tanda2 lagi. Cume bila pergi last check up pd tarikh 40weeks, saya mengadu kurang rasa baby movement. Klinik refer ke hospital pd hari yg sama, hospital check air mentuban kurang. Sedangkan masa check up pagi tu semua okay. Jadi nyer kena la paksa bersalin, 3 hari tkde bukaan.. doktor terus buat emergency ceaser . Alhamdulillah dah 1y5m berlaku 🥰🥰