Baby breech

Sy mom 34 weeks tp masih bby breech...doktor kata klo nk nomal beranak doktr akan ecv...tp ada risiko spe yg pnah breech dah buat ecv bjya lahir nomal??

2 Các câu trả lời

Masa kena refer pakar, dia kasi juga option untuk ecv. Tapi peluang adalah 50-50. 50% berjaya boleh balik dan tunggu masa untuk bersalin, 50% lagi emergency czer immediately time tu juga boleh jadi sebab anak stress, atau jantung lemah atau lain2 kemungkinan. Pilih mana yang terbaik puan. Janji tidak memudaratkan anak dan diri sendiri 🫶🏻

36week sllunya last bby akn berpusing. try sis bersujud lama2 n mnx yg kt dlm bg kerjasama. doa banyk2 in shaa allah dipermudahkan urusan nnty. saya pon 32week still breech.