Hb tggi 15

Sy mkan iberet ..12week..pedih ulu hati terok..tmbh mmg cara mkn msa pgi perut kosng . .klu tkr obimin ok x..beza apa obimin pluz dgn new obimin?tkt obimin dos rndh nty hb sy plk trun

9 Các câu trả lời

masa checkup mntk tukar dgn nurse. kekdg bukan sbb ubat. org mengandung mmg akan cpt pedih ulu hati. makan byk xboleh. mkn cili xboleh even cili sos pon boleh buat pedih ulu hati. xmkn pon boleh pedih ulu hati. sbb kandungan makin besar, mula tolak organ dalaman kita ke atas. and perut dh mula jadi kecik sbb tu sng pedih ulu hati.