miscarriage ?

Sy miscarriage lg 2minggu ad apment untk cuci. Ad yg dah berpengalaman d cuci ke? Mcm mana pengalaman yerrrr. Sepatutnya dah 11 minggu, tpi kantung 6minggu, kosong. Kena kluarkan

1 Trả lời

Saya bulan 9 tahun lepas. Dah tunggu 2 minggu. Kena tunggu 2 minggu lagi sebab pakar macam cakap baby jadi. Tapi saya tak tahan nak tunggu 2 minggu lagi sebab dah 2 hospital lain & klinik saya pi semua cakap baby dah tak jadi so terus pi private, cuci kt private. Cuci at 11 week gak. Baby stop membesar at 6 week.