ingin tanya

Sy minum air gula di klinik kesihatan dan result 8 lebih means memang ada kencing manis la jawabnya...persoalannya apa yg sy perlu buat utk turunkan kadar gula dlm drh...sy rs x adil sbb dipaksa minum bulan puasa sedangkan sy time berbuka xbole minum air kosong byk.

7 Các câu trả lời

result sy pun 8 lbh pas minum air gula tu..kena diet control je..nti kena jumpa dietician..pastu kena buat bsp test 2 mggu skali..kalo tak control mkn tu yg kena insulin