mimpi

Sy mimpi sy pregnant..dlm mmpi tu sy cek pregnacy test naik 2 line jelas sngt... btol2 excited sngt nk bg twu husband dlm mmp tu...ape mksod mmpi tu erk?

23 Các câu trả lời

Nak dapat baby kot, sebab sbelum pregy sya slalu mimpi bersalin. Lepas tu sya di sahkan pregnant..

Sy pun mimpi mcm pregnant. Lepas seminggu missed period pergi klinik terus confirm sy pregnant

Sy penah mimpi pregnant masa awal puasa tahun lepas. Masa raya baru taw pregnant hehe

Mksudnya tu mimpi la.. bkn nya btul2 😅 nk tau pregnant ke tak p bli upt

Sy tayah mimpi2,taw ja bgun pg muntah2 preggy latu😂semua ank sma

Maksudnye sis tgh trying hard ttc.. InsyaAllah ade rezeki soon

Mimpi mainan tido..kdg2 sbb kita trlalu fikir benda tue

mimpi mainan tidor tapi siapa tau kalau rezeki 💕🤗

Mgkin sis nk baby tu yg tbwa2 dlm mimpi hihi😊

Bila terlalu mengharap boleh terbawa dalam mimpi