NAK HAMIL

Sy merancang utk hamil setelah 11tahun tiada anak selepas anak ke 2. Telah sy usahakan sejak bulan puasa yg lepas. Sekarang sudah 3kali sy dtg period. Adakah sebab faktor jarak yg tlampau lama atau sbb mungkin sy ada masalah rahim..? Apakah cara alternatif yg perlu sy lakukan..?harap ada yg membantu..tq..

2 Các câu trả lời

Lau gi hsptl msti sis bole buat iui mcm sy tpi xsempt nk buat iui sy dh hamil ank ke 2 pd 2008 now sy hamil ank no 3 setelh hmpir 13 thun jarak nye.. alhamdulillah rezeki..sis bole chek up kt hsptl insyaa allah ada penyelesaiannye..

saya recommend untuk pergi ke clinic atau hospital for check up. its better to know whats happening inside.