keputihan

Sy mengandung bwu 6 week..to keputihan byk jgkk..Ada cara x no hilangkn tnpa jejaskn janin

2 Các câu trả lời

Pergi klinik kesihatan,selalunya diorg akan bg ubat utk msukkn di bawah utk hilangkan keputihan,selalunya selepas bubuh ubat tu keputihan akan hilang,tapi kalau masih tak hilang maybe doc akan diagnos sekali lagi

5y trước

Macam mana ye. Sy pnh dpt ubat doc yg masuk ikut bawah tu. Tapi xbleh nk masuk kan... Doc ckp masuk je.. Tp ssh lah... Boleh bagi tips x?

Makan yogurt plain setiap hari