Mimpi ngeri ketika hamil

Sy mengandung 12week..akhir2 ni kerap mimpi ngeri seperti dikejar hantu.. Kadang2 mimpi suami curang.. Sblum mengandung jarang sgt bermimpi..Normal ke?

22 Các câu trả lời

Bagi saya normal. Tiap kali preggy, saya mimpi pelik2 di awal trimester. Terkejut2 dibuatnya. Lps terbangun, ada masa bersambung pulak mimpi nye 😅

4y trước

Btul. Samala sy pun. Siap boleh sambung mmpinya klu tido balik😆

Masa x taw saya pregnant, boleh kata tiap malam mimpi suami curang. Selalu nangis pendam rasa. Bila taw pregnant terus x mmpi dh. Mainan tidur,mungkin

Ye awak sy mmpi suami kawen 4 tau, gila, sy bgun sy ngis🤣 mmpi ngeri2 pun ade, tido bukak surah smpi pgi, doa tido smua jgn lupa baca

4y trước

sama 😭

sy mimpi suami curang jgk..smpai bgun tu merajuk ngn suami🤣 tepuk dahi si suami sy bgth 😂 nasib la suami pham emosi sy .

bfore tido tu, try la buka ayt Alquran...sy pun kdg2 trmimpi cmtu...sbb kdg2 kita stress or penat sgt smpai trbwa2 dlm mmpi..

sy pn mmpi cmtu..bgun2 peluk suami then suami tepuk2 lega sikit smbung mmbuta balik.tp suami kna peluk 24jm nk hlgkn tkt tu

saya sellu mimpi tengh bersetubuh tapi saya tak tahu lah . masa 5 bulan saya mimpi macam tu . tapi sekarang dah tade .

mimpi mainan tido,masa pregnant kdang memang mimpi pelik2. sebelum tido ambik wuduk, baca 3 qul & ayat kursi..

Pmbawaan kot sis.. Sy pon cmtu. Hehe. Tiap kli cek up nurse mst tnya.. Ada mmpi burok x 😁

mimpi mainan tido. sebelum tido tu bacalah ayat kursi selawat n 3 qul..innshallah