Masalah uri rendah..

Sy mengalami masalah uri rendah,nurse bgthu mase checkup kelmarin,sy tak disarankan berhubungan intim dengan suami buat masa sekarang sebap boleh keguguran..boleh bgi tips tak utk bgi kedudukan uri sy normal semula.?

1 Trả lời

Bahaya jugak ye. Sy 1st time pregnant ni byk benda xtau. Maaf ye nk tanya, puan dah berapa minggu/bln? Sy skrg dah 9w alhamdulillah mcm biasa jek klau bersama suami. Mula2 tau pregnant takut jgk nk bersama tp lps cuba rupanya xde pape 😅

5y trước

Ohh. Hrp2 takde pape & semoga uri kembali normal. Awal lg tu usia kandungan 😣