Scan masa 5week5day, tapi doctor bgtau yg rahim masih kosong tak nampak apa2..

Sy mengalami keguguran pada bulan may yg lepas..lepas 2cycle of period, sy decide nak cuba lagi and alhamdulillah buat upt and keputusan positif..tapi sbb trauma sejak keguguran yg lepas, saya decide utk buat ultrasound awal sikit which is 5weeks 5days..tapi tadi masa check doctor tak nampak apa2 lagi dalam rahim sy..selalunya sy baca artikel, masa 5weeks dah akan nampak ‘gestational sac’ dgn ‘yolk sac’ walapun baby masih tak nampak lagi..tapi rahim sy td kosong lagi..sy takut, trauma and kecewa kalau apa2 lg jadi pada kandungan ni..ada siapa2 tak yg pernah experience the same?boleh jadi baby masih terlalu kecil utk buat ultrasound?please help me :(#momlife #bantusharing #1stpregnnt

16 Các câu trả lời

scan biasa atau tvs? sy scan biasa xnmpk pape wktu 5w. Guna tvs bru nmpk kantung.

sy 5w still nampak kantung kosong je. 7w baru nampak bakal baby🤗

sama sya pun 5week pregnant.. tdi p scan cuma nmpak kantung saja 1.45cm

4y trước

insyaallah kandungan sis baik2 saja... ada seorang kak ni bgtahu sya dia mula2 dlu mcmto jgk. ..tp bila kandungan dh msk 11 mnggu Alhamdulillah dh nmpk baby

tgu 7w keats scan lg. insha'Allah bole nmpk dah sac.

Awal lg sis.. Mmg xnmpk ap2.. Nti pg scan smle..

sy belum scan lagi..harap semua ok