Vaksin covid

Hi.. sy masih dilema nak amek vaksin time pregnant ni.. risau takut ade side effect .. mommies2 sini dah amek vaksin? Ok x ? Apa pendapat korang?

32 Các câu trả lời

insyaAllah xde apa2 k...sya pom dh ambik dose ptma n dose kedua 16 ni...Moga kita smua dlindungi n slmat smuanye...Aamiiin

ok je ambik vaccine, Don't worry in Syaa Allah ia adalah yg terbaik buat masa ni. lagi melahirkan & mengandung zmn covid

ambil vaksin bgs tu UTK ibu mengandung dan juga bby...UTK langkah berjaga²...sy dah enjit vaksin dos pertama 29minggu...

Saya baru ambil 1st dose dua hari lalu..alhamdulillah xda apa cuma lenguh sikit dekat bahu..itupun sehari ja..

Sy dh lengkap 2 dose.....cuma lenguh2 lengan jer lps kene cucuk aritu...Alhamdulillah skrg xde mslh....

Amik je puan, wife saya pun amik. Sbb pregnant lady lagi berisiko nak kena covid yang teruk

Saya pun tgh fikir sebab anak first, lagipun suami saya tak bagi

Better amik. Covid skrg tinggi sgt, byk kes melibatkan ibu hamil

boleh share link UTK daftar vaksin bagi ibu hamil tak

sy baru 14week 2day ..dh boleh ke ambik vaksin ?