Hai mommy,nk tanya kalau 2-3 ni boleh checkup kt klinik ke untuk confirmkn?ke masih awal lagi?

Sy last period 20/5

Hai mommy,nk tanya kalau 2-3 ni boleh checkup kt klinik ke untuk confirmkn?ke masih awal lagi?
2 Các câu trả lời

Sama macam I. Pergi klinik tapi doktor tak scan pun sebab awal lagi & minta untuk datang lagi 2 minggu untuk check. Sementara tu da bole jaga diri, makan & ambil folic acid.

awal ni baru 4w. tunggu 2w lagi, then pergi klinik swasta scan tgk kantung duk mana and bentuk dia mcm mana. meanwhile blh cari folic acid kt farmasi dlu..

3mo trước

owh..paham😁 tq respon❤️