Tiada kantung

Assalamualaikum.. Hai ibu² kt luar sana.. sy last period 21/7/20 .. 2/9/20 sy ada buat upt kt rumah and alhamdulillah its positif walaupun samar² .. semalam 5/9/20 sy g klinik swasta utk buat ultrasound tpi malangnya doc ckap xnmpak kantung pun dlm rahim .. kalau ikutkan dh 6minggu 4hari .. sy risau dan sedih kalau benda ni akan buat suami sy kecewa memandangkan kmi dh 3 tahun berkahwin.. sy jugak pernah gugur dintahun pertama kmi berkahwin .. Apa sy nk buat ye ? Ada x ibu² mcm sy ? Ke sbb kndungan sy masih awal lagi ?

9 Các câu trả lời

Brsangka baik sllu.. sy nk msuk 4 tahun. First bby.. sy masa first trimester sllu igtkn diri ttg kun fayakun. Ketentuan Allah. Pcya nnt ada rezeki tu klu dh ditetapkn..

Kadang kadang bole jadi false alarm. Sis jangan pkr kan sgt ye 🥺 kite perempuan kene kuat. Sabar ye sis. In sha Allah, Allah maha mengetahui tiap y berlaku

dia scan tu ckp tak rahim awk menebal...klau rahim awk tebal mmg sah awk preggy just tunggu ya nnti dia muncul la tu mcm sy dlu awal2 pun xnmpk scan 10w baru jelas

4y trước

doktor xckp brp week tp sy kira ikut first day period so mmg kena tunggu la smpai nmpk kantung,baby,jantung 10w...cuma klau ada rsa sakit atau pendarahan kena g hosp cpat2

Sy dlu tggu dah 4bulan bru gi scan balik.. Alhamdulillah baru la nmpk kantung baby.. Think positif taw 😊.. Jgn stress sbb akn efect pd kandungan

Assalamualaikum. Walaupun post ni dah lama, boleh tahu update? Semoga dapat berita gembira. 🥰

Sy 7mnggu pn nmpk kntung je.. Bila 10mnggu bru nmpk bby kecil.. Tnggu 8/12 ni repeat scan lg

sis, pergi klinik utk scan check kandungan luar rahim.

semoga dipermudahkn urusan awak ye.

husnuzon