Bunting pelamin

Sy las period 31/8 kawin 26/9 skrg kndungan sy dh 11mngu.adakah ini dipangl bunting pelamin. Boleh x bagu penerangan utk sy. Sy tkt tanggapan org tntang sttus ank sy.😭

30 Các câu trả lời

sama laa sy pun bunting pelamin..tp bila pergi scan doc tu siap kire lg bulan kite period smpai la bersalin ckup je 9 bulan doc tu ckap.huhuhu lantak laa org nk ckap ape..buat ape nk fkir tanggapan org kalau dh cara halal kita buat btul x?