Spotting sakit pinggang

Sy konfius period last 28hb 9 . 1hb sy bersama suami tapi lpas bsama ad spotting drah bcmpur lendir Dan sy jgk ad rase sakit pinggang .. ape penyebabnya ya?? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

5 Các câu trả lời

28/9 hbes period kn? 1/10 awak bsama.. mgkin darah period hri tu.. klu awak ragu2, tggu je la period bln nie delay ke x.. ble delay check upt..

most probably samada darah period dari yang lepas tak habis turun, atau maybe ada luka sikit bila bersama.

boleh jadi ada luka. boleh jadi saki baki darah period xhabis.

Dah delay period nnti check upt

12mo trước

insya allah tq

Dah nak period la tu

12mo trước

sambungan: Paling logik boleh fikir ialah ada kecederaan ringan atau lebihan darah period awk.