benjolan dikepala

sy kerap sakit kepala dari awal dan sekarang dah masuk 14week, dalam seminggu dua nie saya perasan atas kepala belah kiri sy ada benjolan bila tekan rasa sakit macam sakit lebam dan lembik macam ada air. adakah normal atau ada sangkut pnyakit lain? sy takut nak ke klinik takut kalau dr cakap boleh bahayakan baby 😌😌

1 Trả lời

Saya lagi takut puan tak ke klinik untuk pemeriksaan dan puan akan terus tertanya-tanya dgn keadaan itu.