alah bau laki

sy je ke yang alah bau laki . hmmm cemana nk buat eih ??

7 Các câu trả lời

Same with me sis... Sy langsung x blh ngan bau bdn husband sy... Masuk bilik jew, 1 bilik mcm bau bdn dia... Mula lar spray mcm2 utk hilangkan bau tu😅😅

saya pon sama..xsuka bau suami..xp suami suka mgusik smpai mngis saya kdg2..bau bdan sbnarnya xdak pon..cuma ntah saya yg xsuka

Kdg2 pmbawaan baby mmg mcm tu, kdg2 mnyampah bau laki, kdg2 nak berkepit je, sabar je la sis

4y trước

anak first. dlu. suka. sngat. sngat. bau. suami...Smpai. baju. nya. 3 hari. x basuh..suka. cium.....tpi sekarang anak. kedua ni..tak.. asal dekat jak rasa nak muntah...apa lagi. kalau. baju nya basah..peluh...asal dekat jak suruh. buka baju. padahal. baru pakai

msa preggy anak pertama .mmg alah ngn bau husb smpai sruh husb tdo luar 😅😅😅

Normal tu. Nak x nak kena hadap je la 😆😆 suruh je la laki tu bersabar

sy trlbh suje😁

mee too