mual teruk.

Sy baru dua tiga hari ni alah teruk. Mula² skt kepala dan muntah². Td xdtg kerja sebab muntah². Alah teruk. Makan xde selera mcm mula². Minum air oren je. Bau² makanan semua xboleh. Trus nk muntah. Lembik rasanya. Ada tips x nk hilang alah ni ? Kandungan nak masuk 2 bulan.

2 Các câu trả lời

norml je alahan yg smpai xboleh mkn..Sye mcm tu juga mngdung dua org sma jew Alahan..3Bln ke bwah akan mntah n mkn xbnyk jdi berat trun..Tpi try mkn sikit2 n kurma n klu boleh susu n ubt kena mkn jga sb utk bby...

5y trước

Kena cube mkn jga sb kcian kt bby..Nty xade zat tmbh2 kne mkn ubt kk jga..Kena bg perut ade mkan..Sye pon pkse jga walaupun msuk je mntah..Sye heroes dpt..Tpi ade yg stgh tu xboleh tgk pada alahan yg jntina nie..

Tips nk hilang alahan tu mmg xde sis.. Mmg kene hadap jgk hehe.. Klu sis nk hilangkn loya lepas muntah boleh amalkn buah Sunquick.. Bt tekak kita ok skit dr rasa muntah tu..

5y trước

Tak larat betul. Kerja pulak tu. Xkan asyuk xdatang kerja. Lembik betul badan sy 😢 terima kasih ya. Nnt sy mkn buah sunquick 🤗