Slmt petang ibu2 hebatt ...

sy ingin bertanya .. klu ibu Cizer bole ke guna bengkung ? ... sy sungguh kecewa tiap kli posting dlm ni seorg pun tak pernah jawab 😥

18 Các câu trả lời

Sy czer,sbb penakut sy xguna bengung,padahal dh beli,tpi gara2 tkt kena luka tu kan. .tpi perut still ok,xmenggeleber. . Kena ikt sti yg d sarankn dr.imelda balchin lah. .hbs beranak jaga permakanan. .

4y trước

kan sy pon tkot jgk ,tu yg tnya sbb xpernah2 cizer ni bru pertama kli ,, Ok awk.tq sudi respon☺

Kadang terlalu ramai post dlm masa yg sama.. klau czer elok jgn pakai dulu, biar luka kering elok klau tak nanti takut tak terjaga dgn baik & boleh sbabkan kuman membiak..

4y trước

oo mcm tu .. Oke trima kc ye sudi respon .. sbb dh bnyk kli kite post dlm ni xde sorg pun yg jwb ..

Hi sis...awak pakai girdle.cari girdle yang lembut sbb nak tampung perut yang geleber tu.saya ank 1st ceaser pakai girlde.

4y trước

Kedai maternity shoopee pon ade sis

saya czer tak guna bengkung pon sis. takut alhamdullilah perut saya x buncit.. jadi normal balik mcm sblm ngandung..

4y trước

alhmdllh Ok tq sudi shre dan respon ☺

Kalau ibu czr memang x digalkan pakai sbb nanti berpeluh abis lah tmpt Jahitan tu lembab ..better x yah pakai

4y trước

Oraitt trima kc ye sudi respon ..

Xboleh sis sbb czer.. x digalakkan.. nnt luka da sembuh da elok sis boleh pakai bengkung ☺️

4y trước

mcm tuu oke awk trina kc sudi respon

boleh, saya pun czer dan memang doctor dan nurse sarankan pakai. Tapi bergantung kepada diri

4y trước

alhmdllh .. sy dh 14hri brp hri je jarak kite ,, sme lah msi bru lagi ,ni awak pertama kli czer jgak ke ? .. ?

Sma la.. klo soalan yg mnta dikecam rmai pula respon mngecam..

Boleh, tapi bagi luke luar tu kering.... Kalau nk cepat elok mkn buat oren hari2...

4y trước

ok awk tq😘

Boleh sis.. bgkung utk czer.. cuba survey. Make sure luka dh sembuh dlu

4y trước

ok trima kc ye sdi respon