Hai salam mommy sekalian...

Sy harini dah masuk 37w third trimester. 1st mom..lately sehari dua ni baru perasan baby byk tersedu dlm perut..sblmni pun maybe ade cuma xperasan sgt..siapa ad pglaman bby sedu cam sy ye? Anyone? Jd risau sbb tkut sedu tu brkaitan dgn pernafasan baby ke ape...risau jgk kot terbelit tali pusat ke huhu hopefully xde ape2

5 Các câu trả lời

baby sy pun kerap sedu...sape tau klu sedu rsa kt ats,mknanya kpala dia kt atas ke?37w..

2y trước

Sy baby sedu kt bwh belah kiri, kepala bby mmg kt bwh dh 37w ni..risau sbb sblmni xprnah rse hehe hrp yg baik2 jee..