hb kurang

Sy hampir nk stress ni...asyik cek hb ja low...ni kali kedua dah nk kena cucuk punggung...naik tak dapat.sakit yg dapat...dgn kencing manis lagi..tp takpelah buleh kawal lagi...hb ni yg merungsingkan kepala otak saya

2 Các câu trả lời

Tips naikkan hb: 1. Amalkan minum pati delima 2. Makan bnyak buah jambu batu 3. Elakkan pengambilan kafein + teh Cuba buat 3 ni dlu secara konsisten in shaa allah hb sis naik nnt. Cuba dlu ye.

So puan dah jumpa punca, puan stress. Jangan stress, amalkan makan delima tak silap saya ke apa tah. Jangan terlalu risau. Ambil alternatif lain, usaha selahi boleh. Ok.