Tiada Selera Makan

Sy hamil dlm 5minggu+. Skrg takde selera sgt nk makan. Ada cdgn makanan yg boleh tambah selera & menyihatkan kandungan?

2 Các câu trả lời

Awal2 mmg mcm tu. Cuba mkn buah2 yg awak suka. Klau dlu sy suka mkn jmbu Batu, pisang, epal ngn pair 😉 nsi xbp nk masuk. So sy gnti dgn bihun Singapore hri2. Letak lah sayur+ protein jga

Hai sis usia kandungan Kita sama Alhamdulillah 5 minggu , betul sy juga mengalami situasi yg sama dengan sis hilang selera makan ,bila mkn hanya sedikit saja