Tadak alahan

Sy hamil 5 minggu tapi lgsung tadak alahan..mual pn tkde muntah pn tkde..kan kbyakan org hamil dia alah mcm2.. Normal ka mcm tu risau jgk

79 Các câu trả lời

saya dah 11 minggu dah.. and x de alahan.. tapi teringin nak rasa alahan tu 🤣

Alhamdulillah sis enjoy je mkn apa sis nk .. Saya time preggy pun x ada alahan .

Normal je sis...sy pown xde apa2 alahan....Alhamdulillah skarang dah 33 weeks....

Normal tu mom.. Sa time ank ptama pun mcm 2..ne yg ke 2..alahan yg teruk sa rasa

Saya pon mcm tu.. Xde alahan kdg2 rase cm xpecaya tgh pregnant rasacm biasa je..

Alhamdulillah.. Mcm sy juga.. Skg third trimester da.. InshaAllah baby boy 😊

Saya pregnant dulu xde alahan langsung, cuma kalau mkn petai je baby xgerak...

Bru 5mgu. Alahan ni kebanyakan start dr 10mgu. Kalau xd alhamdulillah la.

Sye dh 12 minggu 4ari... Sye baru nk ada alahan Lora je... Yg lain xada lagi

Normal je dik hakak pun xtahu kata mengadung.. G klinik cek dah 3bln pergy