Tadak alahan

Sy hamil 5 minggu tapi lgsung tadak alahan..mual pn tkde muntah pn tkde..kan kbyakan org hamil dia alah mcm2.. Normal ka mcm tu risau jgk

79 Các câu trả lời

Alhamdulillah la sis. Sy pon cmtu jgak dulu. 3x preggy, sume takde alahan

Untunglah sis xda alahan..sy start 3bln smpi 5bln bru hilang alahan😅

Saya pun x De mual2 muntah² sis. Kan best mcm tu. Smue mkn blh msuk

normal sis..sy dlu mcm tu gk..lps 5bulan..hahaah alahan blh tahan😂

seronoknya tkda alahan☹saya tiap kli mkn asyik muntah je

Sama sis, sy dh 17 week alhamdulillah xde alahan...

jgn diseru sis.. hahaha.. takut tak sanggup nak hadapinya..

Alhamdulilah,tak ada alahan macam saya pun tak ada alahan.

Saya pun sama..xder alahan langsung..now dah 11 week..

Normal je sis.. sy pun sama Alhamdulillah xde alahan..