sakit dan bengkak

sy hamil 15w..sy ckp misi tu pyudra sy sakit dan berat sngt..misi ckp..sblh payudara da bnyak susu..dan sblh lagi hmpir bnyak..skrg ni sy tahan brdnyut2 dan sakit..bra stiap bulan kna tukar..aritu bru beli..da xmuat..sblm hamil sy pakai saiz 36B..hamil ni sy bli 40C xmuat gak..??? bila pkai bra xselesa..sakit..ada xmomy2 mcm sy..

2 Các câu trả lời

Hehhehe..sama la..dah beli bru pon macam nk tkar lain plak kan..klu dok rumah tu pkai singlet jek..klu keluar pkai bra..bila lama sket mula la xselesa..rse nk cpt balik jek 😂

Sy pon sama , saya xpkai bra tapi sy pakai singlet je .. rsa selesa sgt

5y trước

Tmbah bra extender ..