Minum bird nest collagen/ginseng

Hi... sy hamil 13minggu... boleh tak semasa pregnant ni kita consume minuman bird nest colagen/ginseng? kalau boleh... pada usia kandungan berapa bulan sesuai utk diminum...terima kasih atas pendapat semua....

6 Các câu trả lời

saya takda pengalaman minum minuman ni. tapi kalau pendapat saya la, apa kata jangan minum dulu. kita tak tahu efek pada baby kan. kalau nak minum juga, sis try tnya doktor.

5y trước

tq awk... yelah kan... nti check up try tanya doc sama... ☺

Hi. Yes. Sgt digalakkan minum birdnest. Tp yg biase ye, xde collagen & ginseng. Sebaiknya minum birdnest lps kandungan masuk 2nd trimester.

5y trước

ok2 noted.... tq for info ☺

bird nest elok je minum masa preggy cuma yg ada ginseng n collagen tu x sure..cuba tgk yg fgwlet tu..

5y trước

ok... tq ya...☺

Ginseng tak elok rasanya..colagen tak pasti..better tunggu lepas pantang

5y trước

Welcome

"info kat Tap jgak nieh

5y trước

Wlcme

ginseng panas ..