Bersalin Czer

Hi. Sy first mom yg bersalin secara Czer. Ada yg bersalin Czer jugak d sini ? Nk tanya, mommies hari ke brpa “bersama” suami ? And ada risiko tak ? By the way, luka luar dlm dah sembuh + dlm perut lngsg xda rasa sakit dah. #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

mesti la ramai yg bersalin czer dekat sini. to me jawapanya depend to individu. sbb process recovery setiap org tak sama. mcm i, i lbh suka consult dgn doc . if gynea u kata everything dah ok and u pun dah ready dah boleh bersama. sometimes bukan physical je sis dari segi mental and emotion pun kadang ramai je ambil masa yg lama utk ready bersama balik .

9mo trước

Setuju 👍

lepas habis pantang 44 hari, terus on je😅