Confuse+stress

Hi, sy first mom to be that due on end of may. Sy berharap sgt pkp da tamat time2 tu. Im not ready to bersalin sorang2 without husband. (Even i know kena paksa buat juga klu keadaan x mengizinkan). ☹️ Sometimes sp yg ada rasa mcm sy? Excited gila nk jumpa anak sndri. Tp dlm masa yg sama, takut. Boleh x kita jaga amanah Allah bg ni? Boleh ke jadi ibu yg terbaik utk ank sndri? Da ready ke nk bersalin baik normal atau czer? Dgn xtau gender anak lg coz dia kepit. Haha How to overcome this feelings?? Mmg trimester last ni byk fikir bkn2 eh. ?

1 Trả lời

Hahaa biase jer tu.. Sy pom mcm tu.. Kdang fikir tkut ank xnormal lar ape lar.. Bt xtahu jer sis.. Tenang dan tnggu jer ary nk brslin😅😅