Ada x yg terkena buasir trim 3 ni?

Sy dri dlu susah buang air besar. Kdg seminggu sekali atau 2 ja. Skrg masuk trim 3 ni, terkena buasir. Ada x tips utk kurangkan sembelitt. Buasir sy rasa skrg x selesa nda duduk/bjlan sja.

1 Trả lời

Sya kena buasir waktu nk masuk trimester 3, sakit dia Smpai tak blh tidur malam seminggu..Smpai sekarang buasir tu keluar lagi cuma tak sakit .. tips dia.. banyak ambik fiber.. punca elok ni pon sbb slalu mkn epal dgn yogurt.. dc ada bagi ubat lembut najis.. alhamdulillah okay