buasir/haemorrhoids

Hi mommies , ada tak yg ada buasir sejak third trimester ni ? Rasa x senang, ada tips utk hilangkan buasir? Takut kalau normal delivery time teran buasir terkeluar sekali. KK ada bagi ubat can peluru 3 biji tapi still x okay.

4 Các câu trả lời

Rajin2 rendam air panas duduk dalam besen besar/@ buat sitz bath. Saya pernah kene dulu hari2 saya berendam. Nk bg kecut.

Adik sy pakai bunghoowash (feminine wash) . 3x pakai terus hilang buasir.

1y trước

Ye btul

Senaman kegel