tiada simptom

Hi.. sy doktor sahkan sy pregnant 5minggu.. tapi sy xde sbrg tanda2 alahan melainkan selalu kencing.. normal ke x ye ?

2 Các câu trả lời

ye betul. awal lagi. lps 5w sy ada alahan. tiba² x boleh bau wap masakan. sy keja mcd, ayam goreng mcd yg baru angkat dari minyak tu pun tak boleh bau padahal sedap gila kot bau dia. bau sqmbal pun jd mual. asyik mual. asyik lapar. hahaha. pernah suami panaskan lauk, terus sis mual.

Selalunya awal lagi nak ada alahan. Atau awak takde alahan langsung. Saya start ada alahan masa minggu ke 7.

5y trước

Ooo.. Harap2 nti xteruk la alahan nye..