Nenas

Sy dh pregnant 35weeks. Boleh makan tak nenas ni? Mcm terliur pulak bila tgk. Lame sgt xmerasa?

Nenas
29 Các câu trả lời

sy mkn jer bila teringin nak mkn sepanjang pregnant. tp ala kadar je sis. Alhamdulillah takde masalah.

Boleh mkn tapi jgn bnyak lah yee puan. Sepotong dua je okay lah klau dah teringin. Jaga diri 😋

Ok je sis sy pun 1bulan pregnant mkn je nenas nie sebap kegemaran tpi masa tuh x tw pula pregnant

Saya makan segigit nenas masa 38weeks. Esoknya terus bleeding. Dua hari lepastu terus bersalin.

Jujur sy ckp.. Nenas sy mkn je bila dah hujung.. Alhamdulillah ok.. Rasa je ya bukan melantak

Tak pasti la sis, dulu saya anak 1st makan yg dah jadi pajeri, tu pun 2 3 potong je. janji rasa.

4y trước

Hehehe. Yg ni nenas masakan. Xberani nk mkn byk2😂

35w boleh dah. Cuma berpada2. Sy skrg 24w da mkn. Tpi mkn nenas msk lemak kuning tu

Sy mkn mase 10week..byk jgk la..teringan punya pasal ..alhamdulilah baby oke je..

Nak rasa sikit bolehla..jangan lebih2...nenas tu tajam...

can kot dah 35 weeks kan. eat in moderation ya mommy 🤗