Ibu² pernah tak rasa keinginan nk bersama suami terlalu tinggi 😭 sampai paksa suami mai jauh²

Sy dh nk masuk sebulan berpisah Sebb kena pantang jauh tapi sekarang hujung ² kehamilan ni rasa nk sngt bersama tu terlalu tinggi sampai tk dpt rasa nk nangis, sampai nk bagi suami gadai emas semata² nk jumpa untuk bersama😭gilanya rasa.. pembawakan jenis apa tk tau la.dh cuba kawal tapi tk bolh rasa nk jgk😩😭#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

10 Các câu trả lời

Normal sis. Hormon. Mcm saya PJJ dgn suami, saya ddk standby berpantang Dkt kampung. Weekend je suami balik,Sbb ada anak setahun. Diri ni mmg nak, tapi kesian tgk suami ulang alik penat.. smpai kan dia sakit pinggang setiap kali balik kampung,kerja bawak kenderaan berat. Xsmpai hati. Tapi bila nak Dkt due, saya terus terang mintak kat dia. Mintak tlg bukakan jalan. Alhamdulilah esoknya lepas bersama terus bersalin 😂

normal sis... saya pregnant 37w+ ....rasa nak bersama suami tu sampai terbawa2 ke mimpi... suami saya ada je tak kemana pun 😹 bukan jenis PJJ sebab saya dan suami sama² tak boleh berjauhan.... tp bila suami dah balik kerja dah ada depan mata tak rasa pulak nak bersama tu, bila dia pergi kerja... saya tido petang tu asyik mimpi bersama suami je. anak oh anak mesti manja betul dengan daddy dia nanti ni.

😀😀 while me sikit pun tanak bersama dengan suami. bukan sebab takut di hujung2 trimester ni tapi sebab tadak nafsu. dengan rasa sakit lagi, perut mengeras bagai, nak bergerak pun susah sampai nak bersama memang tanak langsung. mood takda. suami je nak lelebih wakakaka. you alls kelakar and still ada mood nak bersama eh ? 😂

2y trước

dia bukn nk beriya sngt ckup dpt kasih sayang..lagi pun lain org lain hormon mengandung dia ni

berbeza pulak dgn sy.sis ada keinginan utk bersama.tp sy xde pn.mkin nk smpai due mkn xnk.nape la xde nafsu lnsung ni.aduhai...suami pn ok je....dkter kata dkt ngn due ni.bersama la dgn suami sekerap yg boleh.tp dh xde rasa tu.nk buat cm ne.xkan nk pksa.buntu buntu...

normal tu, sy sampai merajuk dgn suami sbb dia taknak bersama risau dh hjg trimester nanti bby sakit dan sbgnya, kalau sy yg sejenis emosi dan tak sbr ni.. sy paksa jgk husband balik 😓Sbb kalau lama tak bersama, sy jd kemurungan dan sedih

2y trước

bila kita hamil MMG MCM tu kali kn nk mnja² lebih dngn cik suami

rupanya saya xkeseorangan. smpai bw ke mimpi2....tp sbnrnya sy yg xlrt, rs kalu on msti separuh jln dh xleh nk teruskan sbb prt mmg mmbesar dgn jayanya.... teringin tu ada myb hormon kot. nk mnja2 lebih....

2y trước

sy pun sama sampai ke mimpi jgk.tapi lebih kepada rindu tok bersama 😅

Sy pn nk serah diri 31/10 ni suami balik 30/10 plan nk bersama mlm tu..suami sy jenis takut nk bersama akhir2 ni..sy pn rase xtentu arah nk merajuk nk menangis..nk minta malu n segan..

hujung bersalin ni mmg hormon nk bersama tu agak tk mmpu nk dikawal. 😅 bertabahlah sis.

mesti anak ppuan ni.

normal sis..hormon