krliru

hi.sy dh lmbt dth priod 5hri dh..sblm ni sy pnah bli pregnant test tp blm detect.. negetif lagi.. lg tanda2 mcm pnng. mual.skit pggang.. kncg kotor..prut plk mcm2 rase ada..tu tnda2 preggy kew ?

9 Các câu trả lời

Saya pun mcm tu dulu, check awal sgt tapi negative. Bila dah genap 2 minggu tak dtg period, saya cuba test lagi and Alhamdulillah positive. Kena sabar sikit tunggu, bgi HCG level tinggi baru boleh detect 😊 inshaa Allah ada tu, cuma awal lagi

5y trước

hehe.. tq ksi nsihat. sy xsbr nk jmpe junior suami sy hahahahahhahaha

Sy dulu bulan prtma lambat priod 6 hari..buat upt negatif😢 Lepas tu bulan ke dua langsung xda priod.. Sy buat urin test positif.. Trus scan kt klinik luar.. Dokter ckp dh 4 weeks 3 day😊.. Alhmdllh. Skrg dh 8 week 3 days

5y trước

ok2. trme ksh

Repeat upt after 1 week.. Klau msih negetif n x dtg period g jumpa doc.. Kdng2 sbb hormon.. N tanda2 period n pregnancy ni kdng2 lebih kurang je..

5y trước

ok trme ksih

Susah nak ckp sbb simptom pregnant & nak period mmg hampir sama. Susah nak beza. Repeat upt plg senang.

Lepas seminggu repeats upt test, kalau negative jugak sis kene pergi klinik utk checkup

repeat upt lg sis.. x semestinya ade tanda2 mcmtu pregnant...sy dulu cmtu jugak..lewat period,kdg2 ade mual2,pening,tp bile check negetif..

Slalu tnda period n preggy pun cmtu sama gak.. Sis try test upt lg..

Buat upt lagi selang beberapa hari

Repeat upt.....